Charles Finney – Inimi zbuciumate

„A doua zi, dis-de-dimineață, au venit după mine de mai multe ori, ca să merg să vizitez mai multe persoane care erau într-o groaznică descurajare. Astfel, am fost condus acasă la mai multe persoane și peste tot am găsit oameni chinuiți de cea mai profundă convingere de păcat și de frământarea cumplită pe care o trăiau cu privire la sufletul lor.

După ce a stat cam șaisprezece ore fără să poată pronunța un cuvânt, doamna despre care am vorbit și care era una dintre cele mai bune membre ale bisericii a avut în sfârșit limba dezlegată. O cântare nouă i-a fost pusă în gură. Ea a mărturisit că toată viața ei de până atunci fusese încântată de ea însăși, crezându-se în tot acest timp creștină. Dar, în timpul predicii din ajun, a trebuit să recunoască faptul că nu Îl cunoscuse niciodată pe adevăratul Dumnezeu și că toate falsele sale nădejdi fuseseră nimicite. Dumnezeu a scos-o din groapa pieirii și din mocirlă și i-a pus picioarele pe stâncă.

O mare trezire spirituală a urmat printre membrii bisericii.”

(Bernard de Perrot, Cele mai frumoase pagini de Finney, Editura Societatea Evanghelică Română, Bucureşti, 1993)

Reclame

5 răspunsuri

 1. te-am adaugat la blogroll
  o zi buna

  • nu vad linkul meu pe acest blog

 2. Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a doua, spijinindu-ne misionarii.

  Îi rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afişând banner-ul pe care l-am pregătit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile pe care le postăm noi despre misionari.

  Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

  Dacă veţi posta un banner pe site-ul / blog-ul dvs., acesta va apărea pe site-ului nostru http://www.stiricrestine.ro, la rubrica: Ne susţin! Lăsaţi-ne un mesaj dacă aţi afişat bannerul.

 3. m1ha1: la fel ca pe martzian, programul sufocant, nimic personal. mii de scuze, vine imediat si linkul!

  • nici o problemă. te-am adăugat. mult succes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: